Tribe Agency garandeert aan elk van zijn klanten een zichtbaarheid die zich uitstrekt over heel België.
De communicatiestrategie is gedetailleerd en op maat gemaakt om elk medium op het juiste moment aan te spreken. Het team integreert reactiviteit en anticipatie in alles wat het onderneemt, het recept voor zijn succes sinds 2017.

Lees Meer

Pers en publieke relaties

Zichtbaarheid voor de klant is de prioriteit van Tribe Agency.

De communicatieplannen worden zodanig opgesteld om een positief en gepersonaliseerd beeld te genereren. Samen creëren we verhalen en laten we ons daarbij inspireren door trends en redactionele kalenders.

Onze sterke relatie met de media, en vooral met de mensen die de er werken, wordt voortdurend aan gewerkt.

De zichtbaarheid van onze klanten wordt vergroot door middel van kwaliteitsvolle instrumenten en sterke relaties:

  • Ontwikkeling van tools (persmateriaal, copywriting, creatie en storytelling van content, foto’s)
  • Contact met nationale en regionale pers (print, digitaal, televisie en radio)
  • U in contact brengen met hoofdrolspelers in het veld

ePR – influencer marketing

Influencers en bloggers zijn tegenwoordig belangrijke spelers in het ontwikkelen van een bredere en, paradoxaal genoeg, een meer doelgerichte zichtbaarheid. Gevolgd en gewaardeerd voor hun levensstijl en hun passies, inspireren ze het vertrouwen van hun gemeenschap.

Het team van Tribe Agency is verantwoordelijk voor het in contact brengen van influencers met de klanten door hen inhoud en ervaringen aan te bieden die in lijn liggen met hun imago.

Met behulp van verschillende tools maakt het agentschap een selectieve selectie om kwaliteitsvolle influencers voor te stellen die in perfecte overeenstemming zijn met de verwachtingen en het verhaal van de klant.

Field Relations – Evenementen

Relaties met de pers en de digitale actoren versterken we dankzij aanwezigheid. Zien, proeven, aanraken, ruiken, verleiden en herinneren zijn zaken die verankerd worden in de zintuigen.

Productlanceringen, ontbijten, reizen, lunches en redactionele rondleidingen zijn stuk voor stuk belangrijke momenten om synergie en duurzame relaties te creëren. Tribe Agency zorgt voor een creatie van a tot z van evenementen op maat om een boodschap te delen en de best mogelijke ervaring te bieden.

Community & Campaign Management

Vandaag de dag is het meer dan ooit essentieel om een gemeenschap te creëren rond uw product en diensten.

Sociale netwerken stellen u in staat om een bepaald publiek te ontwikkelen en te bereiken terwijl u de impact ervan meet.

Deze tool stelt ons in staat een groot lokaal publiek te bereiken of een boodschap te verspreiden op wereldschaal.

Wij creëren content om uw sociale netwerken te voeden en bepalen de beste strategie om ervoor te zorgen dat u uw doelgroep bereikt.

  • Strategie op Facebook en Instagram
  • Inhoudelijke ontwikkeling en creatie
  • Betaalde reclamecampagnes